Helpen

Fondsenwerver ( vrijwillig )

Sofie en Emma zijn op zoek naar een fondsenwerver die de ambities om meer zieke kinderen blij te maken gaat verwezenlijken. Dat doe je door het werven van donaties bij onder meer bedrijven, particulieren en (vermogens)fondsen. Succesvolle bestaande acties zet je voort of breid je uit en je zet al je creatieve energie in om nieuwe fondsenwervende activiteiten te ontwikkelen. Wij zijn een onafhankelijke stichting die geen bijdragen ontvangt van de overheid. De wensen van ernstig zieke zieken en de ziekenhuisbezoeken worden betaald van schenkingen, donaties en opbrengsten van vriendenacties. Bij de Stichting Achterstevoren is niemand in loondienst.

Achterstevoren vrijwilliger

De stichting Achterstevoren krijgt geen geld van de overheid. Het geld voor de wensen en de cadeau-acties in de ziekenhuizen komt van donateurs, sponsors en acties die gehouden worden. Sofie en Emma zoeken mensen die acties willen organiseren of bij scholen en verenigingen langs willen gaan om ze enthousiast te maken om een actie op te zetten voor de Stichting Achterstevoren.

Actie initiator ( vrijwillig )

De stichting Achterstevoren krijgt geen geld van de overheid dus we moeten veel tijd stoppen in werving. Het geld voor de wensen en de cadeau-acties in de ziekenhuizen komt van donateurs, sponsors en acties die gehouden worden. Sofie en Emma zoeken mensen die acties willen organiseren of bij scholen en verenigingen langs willen gaan om ze enthousiast te maken om een actie op te zetten voor de Stichting Achterstevoren. Kan jij ons verder helpen zodat wij nog meer wensen kunnen realiseren?

Thuiswerkers ( vrijwillig )

Misschien heb je een paar uurtjes in de week over en wil je die uurtjes best achter de computer zitten om wat te doen voor Sofie en Emma. Sofie en Emma zoeken mensen die lijsten willen maken van bedrijven die benaderd kunnen worden voor sponsoring. Deze lijsten kunnen weer gebruikt worden door de fondsenwervers.

Fotograaf ( vrijwillig )

Sofie en Emma laten regelmatig wensen uitkomen of brengen bezoekjes aan zieke kinderen in ziekenhuizen. Deze momenten willen wij graag vast laten leggen zodat we de familie van dekinderen van wie de wens uitkomt mooie foto’s kunnen sturen. Ook gebruiken wij deze foto’s voor onze stichting en gebruiken we ze voor bij de persberichten. Fotografen worden ingezet bij wensvervullingen, chequeoverhandigingen en ziekenhuisbezoeken. Sofie en Emma zoeken daarom fotografen die niet zomaar kikken maar mooie professionele foto’s maken. Dit mag gedaan worden door beroepsfotografen of goede hobbyisten. Wij maken de kinderen en onze sponsors graag blij met mooie foto’s die met goede apparatuur gemaakt is.

Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan de hartverwarmende stichting van Sofie en Emma, mail dan je motivatie en een kort CV. Wij zoeken vrijwilligers in heel Nederland. Wat is mooier dan nog meer harten veroveren van ernstig zieke kinderen en hun omgeving.

Comité van aanbeveling:

Joyce Sombroek

Ex-Keepster NL elftal hockey

Stichting Achterstevoren geeft kinderen een beetje extra energie, die ze helpt om te blijven vechten tegen hun ziekte. Ik steun deze meiden!”

Silvan Stoet

Radio Veronica DJ

2 Meiden met een hartje van Goud! Als je op deze leeftijd al meeleeft met kinderen die het moeilijk hebben, dan verdien je een pluim! Keep up the good work, dames!”

Petra van Bremen

Best-Ager Fotomodel

“St. Achterstevoren maakt het onmogelijke mogelijk, dromen en wensen van kinderen door kinderen in vervulling te laten gaan, wat een prachtig initiatief!”

Wolter Kroes

Zanger

“Fantastisch hoe Sofie en Emma zich op hun leeftijd al inzetten voor ernstig zieke kinderen!”

Wil jij ook deel uitmaken van ons Toverteam?

Meld je aan, word vrijwilliger en help mee om glimlachen te toveren op de gezichten van de kinderen die erg ziek zijn.