Word jij ook donateur?

Hoe meer donateurs, hoe meer wensen we in vervulling kunnen laten gaan. Als je doneert aan Stichting Achterstevoren dan:

− Weet je dat het volledige bedrag ten goede komt aan ernstig zieke kinderen
− Laten we je jaarlijks weten waar jouw donatie voor is ingezet
− Houden we je op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

Maar vooral, schenk je een ziek kind een mooi en onvergetelijk moment.

Doneer je 15 euro of meer dan ontvang je als dank de exclusieve CD "Lullabies of the World", speciaal opgenomen door Mehrnaz Salehi die op de gitaar wordt begeleid door Javier Garcia Vicente. 20 betoverende slaapliedjes uit evenzoveel landen en in verschillende talen.

Donaties kun je rechtstreeks overmaken op gironummer NL21INGB0000030003 tnv Stichting Achterstevoren. Wil je liever online doneren dan kan dat via:

buttondonatie

Stichting Achterstevoren is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. Meer informatie over fiscale voordelen lees je hier.

Stichting Achterstevoren verwerkt je gegevens volgens de wet bescherming persoonsgegevens

Kanjerketting.
Sofie kent bijna alle kanjerketting kralen uit haar hoofd.

bezoek

Op bezoek
op bezoek in het ziekenhuis